Wednesday, 19 Jun 2024

Uusi peli Playtechiltä vihdoinkin julkaistu

esitelty kuva Uusi peli Playtechiltä vihdoinkin julkaistu - Uusi peli Playtechiltä vihdoinkin julkaistu

Voidaan sanoa, että verkossa on monia pelejä, jotka ovat haluttuja. Mutta niin nopeasti kuin niistä tulee hitti, niiden kausi myös loppuu nopeasti.

Ei ole kovin kauan siitä, kun olimme koukussa Fire Blaze -sarjaan, jonka Playtech kehitti. Nyt on aika Playtechin uudelle pelille, Blue Wizardille.

Blue Wizardin yleiskatsaus

sivun kuva Uusi peli Playtechiltä vihdoinkin julkaistu Blue Wizardin yleiskatsaus - Uusi peli Playtechiltä vihdoinkin julkaistu

Tähän mennessä sinun tulisi jo tietää, kuinka hyviä Playtechin automaattipelit ovat. Ne ovat upeita ja ovat suosittuja myös ensimmäisen kautensa jälkeen.

Voit siis odottaa Blue Wizardilta samaa. Yliluonnollisella teemallaan Blue Wizard ottaa pelaajat maagiselle matkalle.

Koska Playtechin pelit ovat kaikki hyviä, miten Blue Wizard erottuu muista aikaisemmista peleistä?

Miksi pelata Blue Wizardia?

sivun kuva Uusi peli Playtechiltä vihdoinkin julkaistu Miksi pelata Blue Wizardia - Uusi peli Playtechiltä vihdoinkin julkaistu

Blue Wizard muodostuu monesta symbolista, jotka voivat muodostaa monia yhdistelmiä. Tämä sisältää scatter-symbolit, jotka antavat bonuksia pelaajille.

On myös villejä ja kertoimia, jotka voivat aktivoida bonustapahtumat, jotka vuorostaan lisäävät pelaajan voittoja.

Pelissä on myös kristallipallo, joka ilmestyy keloille satunnaisesti. Tämä symboli tarjoaa paljon kertoimia pelaajille, mukaan lukien 1x, 2x, 50x asti.

Ja kaiken huipuksi, pelaajille on odotetusti piilotettu jättipottipalkinto, joka voidaan aktivoida tietyllä kuviolla. Ottaen huomioon kuinka antelias Playtech on, ei ole yllätys, että he ovat jo paljastaneet sen pelaajille.

(Piilotettu) jättipotti

sivun kuva Uusi peli Playtechiltä vihdoinkin julkaistu Miksi pelata Piilotettu jättipotti - Uusi peli Playtechiltä vihdoinkin julkaistu

Piilotettu jättipotti aktivoituu vain, jos kuusi kristallipalloa löytyy. Siinä tapauksessa Fire Blaze Hold sekä uudelleen pyöräytys -ominaisuus ovat saatavilla.

Tämä sallii pelaajan pyörittää muutaman kerran lisää saadakseen 15 kristallipalloa ja saada jättipotin sekä voittaa 2 000 kertaa panostamansa summan.

Niin kauan kuin olet intohimoinen kasinopelien pelaaja, jatkat etsimistä. On kuitenkin tärkeää muistaa, että kohtuullisuus on tärkein asia, mitä tulee tähän asiaan.