Wednesday, 19 Jun 2024

Nykypäivän yhteiskunnan näkemys online-uhkapelaamiseen

esitelty kuva Nykypäivän yhteiskunnan näkemys online uhkapelaamiseen - Nykypäivän yhteiskunnan näkemys online-uhkapelaamiseen

Jos olet osallistunut uhkapelaamisalaan jo jonkin aikaa, sitten luultavasti tiedät jo ne lainsäädännöt, joita Suomen laki asettaa uhkapelaamiselle.

Uhkapelaamiseen liittyvät aktiviteetit ovat laillistettuja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että koko väestö hyväksyy tämän.

On olemassa jopa niitä, jotka ovat täysin eri mieltä uhkapelien laillisuuden kanssa. Nämä ovat enimmäkseen niitä, joiden sukulainen tai muu tuttu on langennut ongelmapelaamiseen.

Tämä artikkeli puhuu nykyisistä näkemyksistä, joita suomalaisella yhteisöllä on uhkapelaamisaktiviteetteja kohtaan.

Suomen nykyinen uhkapeliyhteiskunta

sivun kuva Nykypäivän yhteiskunnan näkemys online uhkapelaamiseen Suomen nykyinen uhkapeliyhteiskunta - Nykypäivän yhteiskunnan näkemys online-uhkapelaamiseen

Vaikka sanoimme aiemmin, että on olemassa ihmisiä, jotka eivät hyväksy uhkapelaamisen laillistamista Suomessa, nämä tapaukset ovat melko harvinaisia. Tämä saattoi olla yleistä 10 vuotta sitten, mutta ajat ovat muuttuneet.

Nykyisin yleisimmät tapaukset ovat ne ihmiset, jotka eivät pidä siitä tosiasiasta, että Suomen uhkapeliasioita hallitsee vain muutama valittu yritys.

Sen jälkeen kun online-uhkapelaaminen esiteltiin kansalle, ongelmasta tuli vakavampi, koska samalla neljä yritystä yhdistyivät vain kahdeksi.

Tästä huolimatta jokaisella on oma mielipiteensä uhkapelaamisesta Suomessa, mutta voidaan sanoa, että jokainen mielipiteen omaava henkilö muotoilee uhkapeliyhteisöä.

Pelurit ja ei-pelurit yksinoikeusoperaattoreista

sivun kuva Nykypäivän yhteiskunnan näkemys online uhkapelaamiseen Pelurit ja ei pelurit yksinoikeusoperaattoreista - Nykypäivän yhteiskunnan näkemys online-uhkapelaamiseen

Kuten aiemmin sanottu, on vain kaksi yritystä, joilla on oikeus online-uhkapelipaikkojen pitämiseen Suomessa. Nämä ovat PAF ja RAY.

Suuri osa uhkapeliyhteisöstä ajattelee, että ne tuovat onnellisuutta pelureille, mutta jotkut ajattelevat kielteisemmin niistä. Tämä saattaa johtua siitä, että ne toimivat yksinoikeudella.

Toisaalta uhkapeliyhteisöjen välillä on monia ryhmittymiä, joita PAFin tai RAYn tulisi hallita yhtenä kokonaisuutena, jotta siitä tulisi paras yhteisö online-uhkapelialalla Suomessa.

Tämän sanottuamme, on myös huomioimisen arvoista, että aiemmin on ollut ristiriitoja, koska RAY ei pitänyt PAFin toiminnasta, koska se rikkoo uhkapelaamisen monopolia.

Online-uhkapeliyhteisö tänä päivänä

sivun kuva Nykypäivän yhteiskunnan näkemys online uhkapelaamiseen Online uhkapeliyhteisö tänä päivänä - Nykypäivän yhteiskunnan näkemys online-uhkapelaamiseen

Vaikka näiden kahden yrityksen välillä oli ristiriitoja, tämä kaikki on menneisyyttä.

Nyt näiden kahden monopolin välillä on yhtenäisyys, ja ne työskentelevät toistensa rinnalla viihdyttäen pelureita ympäri maan.