Monday, 27 May 2024

Online-automaattipelit tarjoavat nyt rajoitettuja ilmaiskierroksia

esitelty kuva Online automaattipelit tarjoavat nyt rajoitettuja ilmaiskierroksia - Online-automaattipelit tarjoavat nyt rajoitettuja ilmaiskierroksia

Uhkapelurit näkevät ilmaiskierroksia yleensä sellaisina, joita ei voi saada helposti, mutta AstralBetillä tällaiset promot ovat yleisiä.

Luodakseen alustan, joka tyydyttää aina asiakkaat, AstralBet päätti, että on aika pyörittää promoa, joka antaa käyttäjille ilmaiskierroksia vain muutamalla yksinkertaisella askeleella.

Huomioi kuitenkin, että kun hankit näitä ilmaiskierroksia silmänräpäyksessä, promokin voi hävitä ilman tietoasi. Varmista siis, että hyödynnät sen heti, jos sinut palkitaan promolla.

Keskiviikko ilmaiskierrosten päivä

sivun kuva Online automaattipelit tarjoavat nyt rajoitettuja ilmaiskierroksia Keskiviikko ilmaiskierrosten päivä - Online-automaattipelit tarjoavat nyt rajoitettuja ilmaiskierroksia

AstralBet oli juuri ilmoittanut, että tästä lähtien joka keskiviikko, se antaa ilmaiskierroksia muutamaan valittuun automaattipeliin sivustollaan.

Tämä promo on saatavilla 00:00-23.59 GMT. Sinun täytyy myös tehdä jotakin. Tässä on yksityiskohtainen ohje, joka kertoo, kuinka voit saada ne ilmaiskierrokset.

Liity jäseneksi

Ensimmäinen asia, ennen kuin voit saada ilmaiskierroksesi AstralBetiltä, on varmistaa, että voit pelata alustalla joka viikko. Tehdäksesi tämän, sinun on oltava jäsen.

Tämä voidaan saavuttaa vain rekisteröimällä tilin. Jos sinulla on jo tili, voit siirtyä seuraavaan askeleeseen.

Tee talletus

Seuraava asia on varmistaa, että olet oikeutettu keskiviikon ilmaiskierrosbonukselle. Ollaksesi oikeutettu, sinun on oltava jäsen, joka on tallettanut tililleen ainakin kerran.

Tarkkaile tiliäsi

Kun sinulla on tili ja olet tehnyt talletuksen ainakin kerran, ei väliä kuinka kauan talletuksestasi on mennyt, voit nyt nauttia palkinnoista. Varmista vain, että tarkkailet tiliäsi promon varalta ja klikkaat LUNASTA NYT kun se ilmestyy tilillesi.

Talleta varoja

Viimeisen talletuksen lisäksi, sinun täytyy myös tallettaa ainakin 30 dollaria ollaksesi oikeutettu näille ilmaiskierroksille.

Ymmärrä myös, että tämä toinen askel, joka vaatii sinua tallettamaan ainakin kerran, on edellytys oikeuteen saada tulevia promoja.

Lunasta kierrokset

Sen jälkeen kun olet tallettanut ainakin 30 dollaria, voit vastaanottaa 30 ilmaiskierrostasi. Muista kuitenkin, että on tapauksia, joissa tämä summa voi nousta tai laskea.

Lisäksi online-automaattipelit, joihin voit käyttää ilmaiskierroksesi, vaihtelevat viikoittain. Tällä viikolla AstralBet antaa ilmaiskierroksia, joita voidaan käyttää vain Astral Magiciin.

Astro Magicin yleiskatsaus

sivun kuva Online automaattipelit tarjoavat nyt rajoitettuja ilmaiskierroksia Astro Magicin yleiskatsaus - Online-automaattipelit tarjoavat nyt rajoitettuja ilmaiskierroksia

Astro Magic on online-automaattipeli iSoftBetiltä. Se on 5-kelainen, 9-voittolinjainen peli, joka muodostuu 12 symbolista. Se sallii pelaajan myös voittaa 550 kertaa panoksensa verran vain yhdellä klikkauksella.

On olemassa vain muutamia sivustoja, jotka antavat ilmaiskierroksia näin anteliaasti, joten sinun kannattaa hyödyntää tällaisia tilauksia kun ne ilmenevät.